Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Voorkeur artiest

  Jouw idee

  Voorbeeld foto 1

  Voorbeeld foto 2

  Voorbeeld foto 3

  Plaatsing

  Budget

  [text_content "Wij hanteren een uur tarief en een vast tarief dit verschilt per artiest."]

  [text_content "Ons starttarief is €80,-."]

  [text_content "Het ontwerp wordt in de week van uw afspraak opgestuurd. Uiterlijk de avond van te voren. Het is natuurlijk wel altijd nog mogelijk om aanpassingen te doen op de dag van de afspraak. We maken geen kopieën van bestaande tattoos of illustraties, dus altijd een tattoo speciaal voor u!"]

  [text_content "Na het sturen van het contactformulier zullen wij u een link sturen waarmee u een afspraak kunt inplannen in ons online agenda."]

  Support

  Le nou gevel

  Onze werkwijze

  Afspraken

  Je kunt bij ons uitsluitend afspraken maken via de mail, het contactformulier of in de shop.
  Om een afspraak in te plannen hebben wij wat info van je nodig, namelijk wat je graag zou willen laten zetten, het gewenste formaat, de plaatsing en niet onbelangrijk, welke artiest.
  Sommige artiesten zullen niet direct plek voor je hebben, dan vragen we je om weer contact op te nemen als hun agenda’s weer open gaan.

  Balie

  Aanbetaling

  Voor het maken van een afspraak vragen wij altijd een aanbetaling. Zonder aanbetaling is het niet mogelijk om een plekje in de agenda’s te krijgen. Met de aanbetaling voldoe je ook meteen de kosten voor het ontwerp. Deze wordt dus niet verrekend met het eindbedrag, tenzij anders aangegeven.

  Overview Le Nou

  Bij Le Nou is iedereen welkom.

  Wij willen graag een prettige, tolerante omgeving zijn voor onze klanten en onze medewerkers.
  Wij verwachten dan ook dat iedereen in de shop zich respectvol en vriendelijk naar elkaar opstelt.

  Le nou gevel

  Huisregels van Le Nou

  1. Kom op tijd!

   Kom op tijd naar je afspraak, als je meer dan 15 minuten te laat bent moeten wij je afspraak helaas verplaatsen, de aanbetaling komt hierbij te vervallen.

   1
  2. Kids

   Geen kinderen mee naar je afspraak, alvast bedankt :)

   2
  3. Geen alcohol of drugs

   Cliënten onder invloed van alcohol en/of drugs worden geweigerd!

   3
  4. Huisdieren

   Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de shop.

   4
  5. Eten, drinken en roken

   Eten, drinken en roken is niet toegestaan in de studio/ op de werkplekken, wil je even wat eten of drinken tussendoor? Dan mag dat in de wachtkamer!

   5
  6. Gezelschap

   Op het moment is het door de COVID-19 maatregelen helaas niet mogelijk om iemand mee te nemen. Mocht dit veranderen dan zullen wij dit via onze social media laten weten!

   6
  7. Minimale leeftijd

   Volgens de wet mag er een tattoo gezet worden vanaf 12 jaar, dit onder begeleiding van ouders/verzorgers. Vanaf 16 mag je een tattoo nemen zonder toestemming van je ouders. Hier staan wij niet achter, wij tatoeëren dan ook niét onder de 18 jaar, ook niet met toestemming van ouder/ verzorger. Dit om eventuele teleurstellingen op een latere leeftijd te voorkomen.

   7
  8. Helen van tattoos

   Mocht een door ons gezette tattoo na het helen (6 weken) niet helemaal dekkend zijn, dan kun je deze binnen een jaar door ons laten bijwerken, mits de tattoo goed is verzorgd! Na deze periode zullen wij een vergoeding in rekening brengen.

   Voor tattoos op vingers geldt dit niet, wij kunnen niet garanderen dat deze goed blijven zitten omdat vingers vaak niet geschikt zijn om te tattoeren. Hierom werken wij hierbij met een hoger starttarief en worden deze niet gratis bijgewerkt.

   8
  9. Racistische symbolen

   Wij zetten geen racistische, discriminerende, cultureel gevoelige symbolen of beledigende tattoos.

   9

  Neem contact met ons op

  Plantsoenstraat 5
  1441CW Purmerend

  +31 (0) 299 845 574
  info@lenou.nl
  Routeplanner openen

   Naam*

   E-mailadres*

   Telefoonnummer

   Jouw bericht