MENU

Over Le Nou Tattou

Le Nou is een verbastering van het Franse woord nieuw;

Nouveau
/ˈnuːvəʊ
Original, inédit.
Exemple : Cette nouvelle technique est révolutionnaire.
Synonyme : inédit

In 2012 heb ik van mijn man een tattooset gekregen, hij vond dat ik iets moest gaan doen met mijn illustraties en vond dat dit echt bij mij paste.

Ik ben in de leer gegaan bij Tim Prik, hij heeft me de basis geleerd, maar me vooral ook de vrijheid gegeven om een eigen stijl te ontwikkelen. Ik ben altijd fan geweest van fijn lijnwerk en illustratieve ontwerpen en heb geprobeerd dit mijn kenmerk te maken.

Mijn vrienden en familie konden niet wachten tot het moment dat ik echt ‘op mensen’ ging werken, en hebben mij ontzettend geholpen met opstarten, en het creëren van hun nieuwe tattoos. Via via kreeg ik steeds meer nieuwe klanten, en groeide mijn ‘merk’.

Na een tijdje in studio van mijn leermeester gewerkt te hebben en mijn klantenkring zich uitbreidde merkte ik dat er steeds meer vraag was naar een wat vriendelijker omgeving wat betreft tattoos, er hangt toch vaak nog een beetje donker sfeertje in tattooshops.
Zo is ons idee ontstaan om een wat frissere en lichtere shop te openen.

De shop zoals hij nu is was echt ons doel, een lichte ruimte die uitnodigt om naar binnen te stappen, een gedeelte conceptstore met merkjes van kleine ondernemers, en goede service en advies.

Dus voor iedereen met vragen, of als je gewoon een keertje wil komen kijken, loop gewoon even binnen!

Liefs,
Manon & Team Le Nou