Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Voorkeur artiest

  Jouw idee

  Voorbeeld foto 1

  Voorbeeld foto 2

  Voorbeeld foto 3

  Plaatsing

  Budget

  [text_content "Wij hanteren een uur tarief en een vast tarief dit verschilt per artiest."]

  [text_content "Ons starttarief is €80,-."]

  [text_content "Het ontwerp wordt in de week van uw afspraak opgestuurd. Uiterlijk de avond van te voren. Het is natuurlijk wel altijd nog mogelijk om aanpassingen te doen op de dag van de afspraak. We maken geen kopieën van bestaande tattoos of illustraties, dus altijd een tattoo speciaal voor u!"]

  [text_content "Na het sturen van het contactformulier zullen wij u een link sturen waarmee u een afspraak kunt inplannen in ons online agenda."]

  Veel gestelde vragen

   Alle vragen

   • De kosten van een tattoo worden bepaald door verschillende factoren; het formaat, de plaatsing, hoeveelheid detail en de artiest.

    Al onze artiesten werken op hun eigen manier en met hun eigen tarieven.

    Door ons contactformulier in te vullen en ons te laten weten wat jouw wensen zijn kunnen we je meer info geven over de kosten van jouw tattoo.

   • Ja, graag zelfs!

   • Je kunt altijd even bij ons binnenlopen voor info. Appie staat je graag te woord en kan antwoord geven op al je vragen! De artiesten plannen alleen besprekingen in op afspraak, omdat zij meestal aan het werk zijn.

   • Onze artiesten maken pas een ontwerp als er een afspraak staat. Je ontvangt je ontwerp een paar dagen tot een dag voor je afspraak, dit is afhankelijk van de artiest. Er is altijd mogelijkheid voor het doen van aanpassingen!

   • Onze artiesten maken altijd zelf een ontwerp in hun eigen stijl. We kopieren geen illustraties/ ontwerpen van andere artiesten of kunstenaars. Er zijn soms uitzonderingen, voor info hierover kun je het beste even mailen via info@lenou.nl

   • Dat is per artiest verschillend. Als de artiest in kwestie akkoord geeft, is dit op eigen risico en voor een hoger tarief.
    Dit doen wij omdat vingertattoo’s vaak niet goed blijven zitten en we graag willen dat mensen hier goed over nadenken.

    De huid van je vingers is niet hetzelfde en minder geschikt voor tattoo’s als bijvoorbeeld de huid op je arm. Hierdoor is de kans groot dat de tattoo’s snel zullen slijten of uitlopen, waardoor het bijgewerkt moet worden. Het bijwerken van vingers is daarom niet kosteloos.

   • Nee, dit is niet toegestaan door de GGd en kan daaraast ook voor onstekingen zorgen.

   • Het laten zetten van een tattoo doet altijd pijn, maar het verschilt erg per persoon hoeveel pijn het doet en welke plek het meeste pijn doet.

    Je kunt voor je afspraak twee paracetamols nemen en zorg dat je goed uitgerust bent en gegeten hebt!

   • Je kunt het beste een tattoo laten zetten als je geen vakanties op de planning hebt staan binnen 6 weken na het zetten van je tattoo, geen activiteiten hebt gepland waarbij je tattoo vies kan worden en geen sauna/ zwembad bezoek gepland hebt staan.

   • Zorg dat je uitgerust bent, goed gegeten hebt en dat je niet hebt gedronken of drugs hebt gebruikt. Een kater is ook niet aan te raden! Er kan ook niet getattooeerd worden op een verbrande huid.

   • Ja, dat mag. Douche niet te lang zodat je tattoo niet week wordt. Je kunt gewoon je haren wassen, maar gebruik geen parfum houdende douchegels/ schuim op je verse tattoo.

   • Tijdens het tatoeëren gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Als je de tatoeage goed verzorgt, duurt het ongeveer zes weken tot deze wond genezen is.

    Als de tatoeage is afgedekt met een steriel kompres of huishoudfolie, mag je dit na 3 tot 5 uur verwijderen.

    Wondspray of zelfklevende transparante folie moet blijven zitten tot dit er vanzelf afslijt of afvalt. Je mag met een tatoeage wel douchen.

    Behandel de onbedekte tatoeagewond als volgt:
    - was de tatoeage twee keer per dag met een milde ongeparfumeerde zeep;
    - dep de tatoeage na het wassen met een schone handdoek droog;
    - smeer de wond in met een zalf die je van de tatoeëerder hebt gekregen of die hij
of zij je aanraadt.

    Zorg dat je tijdens het genezingsproces:
    - de tatoeagewond zo min mogelijk aanraakt (was eerst je handen voordat je de
wond verzorgt);
    - niet krabt aan de tatoeagewond;
    - de tatoeagewond niet bedekt met strakke of vervuilde kleding;
    - de tatoeagewond niet afdekt met pleisters of verband;
    (bubbel)baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijdt;
    - de tatoeagewond niet blootstelt aan zonlicht of de zonnebank.

    De getatoeëerde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je tatoeage daarom altijd in met zonnebrand.

    Let op: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

   • Nee, je tattoo mag pas weer in de zon/ onder de zonnebank als deze volledig geheeld is, na zo’n 5 tot 6 weken.

    Wij raden wel aan om altijd berscherming te gebruiken, het liefst factor 50. Zo blijft je tattoo het mooist en dat is ook beter voor je huid!

   • Nee, in het zwembad en open water is er een vergrote kans op infectie door de grote hoeveelheid bacterien die er aanwezig zijn.

   • Nee, in de sauna is er een vergrote kans op infectie door de grote hoeveelheid bacterien die er aanwezig zijn.

   • Dat mag, mits er geen kans is dat de tattoo vies wordt of dat er druk op uitgeoefend wordt. Ga na het sporten meteen douchen en was je tattoo dan ook voorzichtig.

   • Dat is afhankelijk van het litteken, een litteken moet minimaal 1,5 jaar oud zijn. Daarnaast bepaald de dikte en de plaats van het litteken of dit mogelijk is. Hiervoor kun je het betse even contact met ons opnemen

   • Ja, een vers gezette tattoo is altijd donkerder dan een geheelde tattoo. Ook kan een tattoo nog verder vervagen door veel blootstelling aan de zon en slechte huidverzorgeing. Een goede verzorging is dus ook belangrijk na het helen van de tattoo!

   • Nee, we tattoeren niet over moedervlekken heen, maar sproeten die niet op de huid liggen zijn geen probleem.

   • Wij tattoeren niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je een ziekte hebt gaat dit in overleg met je eigen arts, die zal hierin uitsluitsel moeten geven.

  Antwoord op je vraag niet gevonden? Neem contact op

  Plantsoenstraat 5
  1441CW Purmerend

  +31 (0) 299 845 574
  info@lenou.nl
  Routeplanner openen

   Naam*

   E-mailadres*

   Telefoonnummer

   Jouw bericht